Kırkağaç Şehit Emrah Şahin Halk Eğitimi Merkezi

Telefon : 0236 588 2492
Belgegeçer : 0236 588 2492
WEB https://kirkagachem.meb.k12.tr
Adres : Şair Eşref Mah. Albay Fahir Işık Cad. No35 Ecz. Engin Ümmetoğlu Anadolu Lisesi Zemin Katı
VİZYON : HALK EĞİTİMİ MERKEZİ OLARAK MİSYONUMUZ ve VİZYONUMUZ 1-Bütün isteklilere yaygın eğitim düzeyinde ortak bir genel kültür vermek sureti ile onlara kişi ve toplum sorunlarını tanıtma, çözüm yolları arama ve yurdun ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunma bilincini ve gücünü kazandırmak. 2-Kursiyerleri çeşitli program ve okullarla ilgili beceri ve yetenekleri ölçüsünde ve doğrultusunda hem mesleğe hem de hayata ve is alanlarına hazırlamak. 3-İş ve hizmet alanlarının gereksinimi olan orta düzeyde meslek elemanları yetiştirmek. 4-Çevrenin eğitim ve öğretim gereksinimlerini karşılamak okulda yapılan meslek eğitimini is ve hizmet hayatinin gerektirdiği koşullarda gerçekleştirmek, gerektiğinde bir kısım derslerin endüstri, is ve hizmet kurumlarında yapılmasını sağlamak ve çevre kurum işbirliğini kurmaktır.
MİSYON : HALK EĞİTİMİ MERKEZİ OLARAK MİSYONUMUZ ve VİZYONUMUZ 1-Bütün isteklilere yaygın eğitim düzeyinde ortak bir genel kültür vermek sureti ile onlara kişi ve toplum sorunlarını tanıtma, çözüm yolları arama ve yurdun ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunma bilincini ve gücünü kazandırmak. 2-Kursiyerleri çeşitli program ve okullarla ilgili beceri ve yetenekleri ölçüsünde ve doğrultusunda hem mesleğe hem de hayata ve is alanlarına hazırlamak. 3-İş ve hizmet alanlarının gereksinimi olan orta düzeyde meslek elemanları yetiştirmek. 4-Çevrenin eğitim ve öğretim gereksinimlerini karşılamak okulda yapılan meslek eğitimini is ve hizmet hayatinin gerektirdiği koşullarda gerçekleştirmek, gerektiğinde bir kısım derslerin endüstri, is ve hizmet kurumlarında yapılmasını sağlamak ve çevre kurum işbirliğini kurmaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :TAM GÜN TAM YIL